Innovationsprisen 2017

H+H Danmark A/S fik tildelt Patent Nords Innovationspris 2017.
Virksomheden fik prisen for montageliften H+H ERGO®, som på innovativ vis kombinerer forbedret arbejdsmiljø med øget konkurrenceevne.

Montageliften H+H ERGO® er et resultat af H+Hs langvarige fokus på udvikling i en branche, hvor konkurrencen er intens. Med H+H ERGO® kan montørerne ude på byggepladsen nu montere vægelementerne betydeligt hurtigere end tidligere og samtidig undgå de tunge manuelle løft under byggeprocessen. Det forbedrede arbejdsmiljø giver sammen med tidsfaktoren H+H en konkurrencefordel, som virksomheden kan udnytte til at cementere sin stærke position på porebetonmarkedet.

H+H ERGO® kan løfte op til 300 kg, og liftens højteknologiske lasere til positionsbestemmelse gør det muligt at montere elementerne med meget stor nøjagtighed. H+H har samtidig udviklet en række tilbehørsdele til H+H ERGO® som for eksempel en speciel gaffel til montage af bjælker.

H+H Danmark A/S er en del af H+H koncernen, som består af moderselskabet H+H International A/S og datterselskaber i Vest- og Østeuropa. Koncernens kerneforretning er produktion og afsætning af byggesystemer i porebeton (Autoclaved Aerated Concrete, AAC).

Prisoverrækkelsen foregik torsdag d. 5. oktober 2017 kl. 14 hos H+H Danmark A/S, Skanderborgvej 234 i Viby J.

Fotos fra prisoverrækkelsen d. 5. oktober 2017:

fra venstre:
– Jacob Lypart, Adm. direktør, H+H Danmark A/S
– Jesper Faurskov, Ejer, GMV Handling A/S
–  Niels Harding, Partner, Patent Nord ApS
–  Hans Harding, Adm. direktør og Partner, Patent Nord ApS
–  Bitten Sjøgren, Partner, Patent Nord ApS
–  Gorm Rasmussen, Teknisk Chef, H+H Danmark A/S

 

 


fra venstre:
– Hans Harding, Adm. Direktør & Partner, Patent Nord ApS
– Jacob Lypart, Adm. direktør, H+H Danmark A/S

 

 


Selve Innovationsprisen 2017 var i år en skulptur af kunstneren Zoran Luka, som vist på ovenstående foto.
Patent Nord bruger cookies for at forbedre din oplevelse og indsamle statistik. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere.