Ring og hør
nærmere
+45 2224 0938

Innovationsprisen 2015

Virksomheden Conpleks Innovation ApS i Struer modtog Patent Nords Innovationspris
2015 for målrettet og IPR beskyttet produktudvikling samt for at være en all round
dygtig virksomhed.

Der er ingen tvivl om at forskellige former for robotteknologi vil præge mange af fremtidens succesfulde teknologiske virksomheder. Netop dette område arbejder man fx med hos Conpleks Innovation ApS, og virksomheden er med til at udvikle nye og innovative produkter indenfor dette område.

Desuden har man hos Conpleks  et stort internationalt udsyn, og virksomheden indgår i samarbejde og partnerskaber med adskillige andre virksomheder og vidensorganisationer både i Danmark og EU, med fokus på at designe, udvikle og producere intelligente og ressourcebesparende produkter og teknologi, blandt andet til fremtidens landbrug.

Medarbejdere fra Conpleks Innovation ApS og Patent Nord ApS

Prisen overrækkes til virksomheden, da de har brugt meget tid og mange ressourcer på at udvikle nye fremsynede produkter, som ofte er blevet patentbeskyttede.

Conpleks har siden sin grundlæggelse i 2010 især arbejdet på projekter med selvkørende robotter, blandt andet de såkaldte GrassBots til landbruget, robotter til automatisk fodring af mink og senest selvkørende robotter til opkridtning af fodboldbaner.

Mads Jakobsen, borgmester i Struer, deltog til prisoverrækkelsen, og han holdt et oplæg i relation til, at det er en lokal virksomhed, der modtager Innovationsprisen. Peter Petersen, direktør for BusinessPark Struer, holdt også et kort oplæg.

Oplæg af Mads Jakobsen.

Talentfulde og innovative virksomheder som Conpleks Innovation ApS er med til at sikre fremdrift og succes i det danske erhvervsliv. Desuden er de teknologiske produkter, som virksomheden udvikler, meget internationalt konkurrencedygtige.

Prisoverrækkelsen foregik i BusinessPark Struer, Fælledvej 17, hvor Conpleks Innovation ApS hører hjemme, tirsdag d. 6. oktober 2015 kl. 13.30.

Selve Innovationsprisen 2015 var i år en skulptur af kunstneren Zoran Luka, der holder
til i Frøstrup: http://www.zoranluka.com

Innovationsprisen 2015