Ring og hør
nærmere
+45 2224 0938

Prisliste

 

Patent Nord Powered by Zacco giver altid gerne en fast pris på en given opgave.

Vores priser afhænger naturligvis af de enkelte opgavers kompleksitet, men langt de fleste opgaver faktureres indenfor de anførte priseksempler.
En patentansøgning består af en beskrivende del inklusiv figurer samt et eller flere patentkrav. Patentansøgningen træder i kraft efter indlevering til Patent- & Varemærkestyrelsen (PVS). Alle beløb skal tillægges moms.

Patentering

Udarbejdelse af en konkluderende nyhedsundersøgelse:
10.000 – 20.000 kr.

Udarbejdelse og indlevering af en fuldgyldig dansk patentansøgning, inklusiv indleveringsgebyr til Patent- og Varemærkestyrelsen:
30.000 – 60.000 kr.

I visse – sjældne – tilfælde kan det give mening at udarbejde og indlevere en provisorisk dansk patentansøgning. Prisen herfor aftales altid specifikt og afhænger i høj grad af den aftalte og anvendte strategi.
Det skal understreges, at en provisorisk patentansøgning ikke er en fuldgyldig patentansøgning, men er derimod en nødløsning.
Særligt kan det være i forbindelse med ekstrem hastværk med at få etableret en indleveringsdato, eller såfremt ansøger vælger at bruge patentansøgningssystemet lidt alternativt. Lad os drøfte mulighederne – der er mange!

Ved indlevering af en provisorisk patentansøgning indbetales der ikke indleveringsgebyr til Patent- og Varemærkestyrelsen.

En provisorisk patentansøgning bør altid efterfølges af en fuldgyldig patentansøgning. Det er vores klare anbefaling, at det sker så hurtigt som muligt efter indleveringen af den provisoriske patentansøgning.

Patentovervågning, pr. teknologiområde:
Opstart 6.000 kr. Herefter 3.000 – 6.000 kr. pr. rapportering.

Designregistrering

Udarbejdelse og indlevering af en EU Design ansøgning
incl. 5 års opretholdelsesgebyr:
fra 9.800 kr.

Varemærkeregistrering

Ansøgning om registrering af EU
varemærke i 1 vareklasse:
fra 12.900 kr.

Diverse IPR ydelser

Udarbejdelse af IPR-strategi:
10.000 – 30.000 kr.

Udarbejdelse af en licensaftale:
10.000 – 30.000 kr.

Udarbejdelse og ajourføring af IPR status oversigt, pr. år:
1.000 – 5.000 kr.

Betalingsbetingelser:
Som hovedregel betales 70 % a conto, ved ordre, og restbeløbet efter udført arbejde.