Ring og hør
nærmere
+45 2224 0938

Om Os

Patent Nord Powered by Zacco blev etableret i Aalborg i 1995 og har derefter udviklet sig til at være en effektiv, landsdækkende IPR-virksomhed (IPR: immaterialret) med speciale i patent- og designbeskyttelse.

I år 2019 blev aktiviteterne i Patent Nord overtaget af Zacco A/S, og vi ændrede navn til Patent Nord Powered by Zacco. Det betyder, at Patent Nord Powered by Zacco nu er en del af en multinational IP-virksomhed med over 500 medarbejdere fordelt på seks lande. Zacco rådgiver kunder i samtlige aspekter af immaterialretten og har mere end 300 IPR-eksperter ansat.

Som kunde hos Patent Nord Powered by Zacco kan vi derfor fremadrettet tilbyde dig hjælp til alt lige fra registrering af varemærker, designbeskyttelse, domænenavne og cyber security i tillæg til vores kendte kerneydelse, nemlig traditionel patentrådgivning.

Vore patentkonsulenter har alle en industriel og / eller teknisk baggrund og kan derfor både rådgive og udføre konkrete opgaver ud fra et praktisk kendskab til kundernes behov, når det gælder produktudvikling og beskyttelse.

Vi arbejder altid efter devisen ”rette mand på opgaven” for at sikre vore kunder den bedst mulige rådgivning og sparring. I en verden hvor patentarbejde i øvrigt koster mange penge, er vores priser konkurrencedygtige, og vi går ikke af vejen for at give en fast pris på en given opgave.

Vi tilbyder, at vi kan mødes på en af vore adresser, men vi møder meget hellere op på din virksomhed; både for at gennemgå udfordringer og opgaver med jer og for at lære de daglige forhold i jeres forretning bedre at kende.

I Zacco er vi desuden stolte af at have rødder, der går over 150 år tilbage til år 1870.