Ring og hør
nærmere
+45 2224 0938

Innovationsprisen 2018

Inwatec ApS fik tildelt Patent Nords Innovationspris 2018.
Inwatec får prisen ud fra en helhedsvurdering af deres arbejde med innovation og produktbeskyttelse. Sidstnævnte har blandt andet resulteret i, at virksomheden har fået beskyttet produkter og logo med både patent og varemærke.

Desuden har Inwatec udvist mod og vilje til at turde satse på nicheprodukter, og dermed opbygge helt nye markeder.

Inwatec i Odense udvikler og producerer maskiner til industrielle vaskerier. Virksomheden blev etableret i år 2009, da stifteren Mads Andresen havde idéer til løsningen af en række udfordringer i vaskeribranchen. Siden da har virksomheden haft stor succes både på det danske og udenlandske marked.

Inwatec udvikler og producerer i dag lang en række forskellige maskiner. Disse omfatter blandt andet måtterullemaskiner samt røntgen- og sorteringssystemer. Røntgensystemerne scanner det snavsede vasketøj, og sikrer at blandt andet kanyler og andre farlige genstande fjernes, inden tøjet vaskes, pakkes og sendes retur til kunden.

Systemerne er derfor med til at forhindre, at skarpe genstande skader de medarbejdere, der håndterer vasketøjet på hospitaler og industrielle vaskerier.

Hvis man er interesseret i at vide mere om Inwatec, kan man finde mere information på de sociale medier ved at søge på #laundrynerds. Laundrynerds beskriver den faglige stolthed og det engagement, som firmaets medarbejdere har.

Prisoverrækkelsen foregik fredag d. 7. september kl. 14.00 hos Inwatec i Odense.

Fotos fra prisoverrækkelsen d. 7. september 2018:
Fra venstre:
– Niels Harding, Partner, Patent Nord
– Mads Andresen, CEO, Inwatec ApS
– Troels Bjarup Nielsen, COO, Patent Nord
Henrik Brændstrup fra Odense Robotics holder tale.