Ring og hør
nærmere
+45 2224 0938

Innovationsprisen 2023

Micro Matic A/S modtager Zacco’s Innovationspris 2023

Den 14. november 2023 bliver Micro Matic A/S tildelt Innovationsprisen 2023 af Zacco Denmark A/S og Patent Nord Powered by Zacco. Prisen gives til en virksomhed, der i særlig grad har fokus på innovation og produktbeskyttelse.

Micro Matic er en international industrikoncern med base i Odense med en omsætning på mere end to milliarder, mere end 1.300 medarbejdere og aktiviteter i mere end 120 lande. Micro Matic blev grundlagt i 1953 og fokuserer på innovation, udvikling og produktion af udskænknings-løsninger og services.

Med over 70 års erfaring tilbyder Micro Matic en bred portefølje af produkter inden for udskænkning af drikkevarer, og er blandt verdens førende leverandører af fadølsudstyr. Micro Matic’s koncept er bygget op om hele løsninger, som kan hjælpe kunden, heriblandt produktovervågning. Med virksomhedens 22 lokationer i verden sikres en lokal tilstedeværelse.

Micro Matic modtager dette års Innovationspris grundet deres fokus på innovation, patent- og designbeskyttelse, som har givet dem en stærk international position på markedet. Micro Matic’s udviklingsaktivitet og erhvervelse af virksomheder har gjort dem til en global førende virksomhed med produktions- og salgssteder over hele kloden. Ved hjælp af patenter og designbeskyttelse, beskytter Micro Matic sine innovationer og fastholder dermed sin stærke position på markedet.

Micro Matic’s fokus på innovation og deres internationale orientering, har styrket deres konkurrenceevne og har åbent døre ud til den store verden. Det er derfor at vi har valgt at give dette års Innovationspris til Micro Matic.

Om Innovationsprisen
Innovationsprisen blev indstiftet af Patent Nord i 2011, og tildeles én gang årligt til en virksomhed eller person, der i bemærkelsesværdig grad har haft fokus på innovation og produktbeskyttelse.

Denne gang er det 13. gang Innovationsprisen tildeles, og anden gang, at prisen tildeles i et samarbejde mellem Zacco Danmark A/S og Patent Nord. Patent Nord har siden den 1. januar 2019 været en del af Zacco under navnet Patent Nord Powered by Zacco, og prisen er i år præsenteret under Zacco Denmark A/S. Hvert år består Innovationsprisen af ​​en skulptur eller et kunstværk af en dansk kunstner, og dette kunstværk overrækkes til prisvinderen ved en prisoverrækkelse.